Vieraile Monikkosalissa

Monikon katuosoite

Monikko, Kuntotie 7, 01800 Klaukkala

Saapuminen

Monikko sijaitsee reilun kilometrin kävelymatkan päässä Klaukkalan linja-autoasemasta ja on helposti saavutettavissa kävellen, polkupyörällä ja autolla. Kampista Klaukkalaan 40 minuutissa; julkisen liikenteen aikatauluja Klaukkalaan voi hakea Matkahuollon sivuilta. Monikosta lähtee maanantaista perjantaihin n. klo 21:20 linja-auto kohti Helsinkiä.

Pysäköinti ja parkkipaikkojen osoitteet

Autolla saapuvia pyydetään tulemaan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista. Parkkitilaa on rajoitetusti, joten varaudu pysäköimään myös muille Monikon läheisyydessä oleville parkkipaikoille.

Monikon edessä ja takana on parkkipaikat 240 autolle.

  • Kuntotie 7, Monikon etupiha
  • Kisatie 9, Monikon takapiha, ajaminen parkkipaikalle tapahtuu Kisatien kautta

Urheilupuiston koulun (ent. Klaukkalan yläaste) parkkipaikka ja Arkadian yhteiskoulun parkkipaikka ovat iltaisin ja viikonloppuisin Monikon kävijöiden käytössä.

  • Kisatie 2, Urheilupuiston koulun parkkipaikka (ent. Klaukkalan yläaste)
  • Lepämäntie 15, Arkadian yhteislyseon parkkipaikka

Lisäksi isommissa tapahtumissa parkkipaikkana käytetään myös Monikon edessä olevaa torialuetta sekä tarvittaessa Klaukkalan koulun hiekkakenttää. Torialueen ja kentän ollessa käytössä P-ohjaajat opastavat yleisöä.

Huom! Monikon ympäristössä on rakennustöitä, jotka saattavat vaikuttaa kulkureitteihin ja pysäköintijärjestelyihin.

Polkupyörät ja mopot

Polkupyörille ja mopoille on kaksi parkkipaikkaa Monikon pihassa.

 

Kuljetukset syksyn 2019 tapahtumiin

Korsisaari järjestää kuljetuksen Rajamäeltä ja Nurmijärveltä muutamiin Monikkosalissa järjestettäviin tapahtumiin. Kuljetuksen edestakainen hinta on 8 euroa, matkalippuina käyvät myös kaikki Korsisaaren joukkoliikenteen liput. Linja-auto kulkee Korsisaaren vuoron 56 reittiä pitkin. Kirkonkylän linja-autoaseman jälkeen bussi jatkaa Perttulantien kautta Klaukkalaan. Linja-auto pysähtyy tarvittaessa kaikilla reitin varrella olevilla pysäkeillä. Tapahtumien jälkeen bussi palaa samaa reittiä takaisin. Linjakilvessä lukee Monikko.

Lähtö on Rajamäeltä aina 1 h ennen esityksen alkua, 45 min ennen Nurmijärveltä ja linja-auto saapuu Monikkoon n 25 min ennen esityksen alkua. Paluu alkaa 30 min esityksen jälkeen.

Tapahtuman kohdalla on maininta kuljetuksesta.

 

Vaatesäilytys

Narikkamaksu on 2 euroa/asiakas, ellei toisin ilmoiteta. Ulkotakki on aina jätettävä vaatesäilytykseen.

Saavutettavuus

  • Pääovelle, aulaan ja Monikkosaliin on esteetön kulku. Rakennuksen  toiseen kerrokseen pääsee hissillä.
  • Liikuntarajoitteisten saattoliikenteelle on pysäköintipaikat Monikon pääsisäänkäynnin edessä.
  • Pääsisäänkäynnin edessä olevalla parkkipaikalla on 8 merkittyä invapysäköintipaikkaa.
  • Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin etuosassa permannolla. Pyörätuolin saattaja pääsee sisään maksutta. Paikat on varattava etukäteen lipunmyynnistä.
  • Inva-wc sijaitsee ala-aulassa vaatesäilytyksen viererssä.
  • Monikkosalissa on induktiosilmukka (tilapäisesti ei käytössä, varmista henkilökunnalta toimivuus)

Tuoksuyliherkkyys

Käytäthän tuoksuja maltillisesti. Hajusteet aiheuttavat monille päänsärkyä ja pahoinvointia. Jopa 40% väestöstämme oireilee hajusteista.

Lipunmyynti

Monikkosalin maksullisten tapahtumien lipunmyynti on pääsääntöisesti Lippupisteessä. Lipun hintaan tulee lisäksi toimitusmaksu alkaen 1 € www.lippu.fi.

Monikon kahvion yhteydessä toimiva Lippupisteen lipunmyyntipiste on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-16. Poikkeuksia aukioloissa tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, tavallisimmat pankkikortit ja Smartum saldo kulttuurietu.

Monikon mustikka

Monikon aulassa oleva kahvio – Monikon mustikka – on avoinna ma-ke 12-19, to 11-18 ja pe 11-16. Poikkeuksia aukioloaikojen osalta tapahtumapäivinä. Ilmoitamme näistä pääovella, paikallislehdessä, Facebook sivulla ja Googlessa.
Monikon mustikasta saat salaatteja ja wräppejä, kahvia ja pullaa, piirakoita, makeisia, jäätelöä, smoothiet ja paljon muuta. Avara ja viihtyisä kahvio palvelee myös tapahtumien aikana.

Löytötavarat

Monikkosalin ja aulan alueelta löytyvät tavarat säilytetään aulan narikan varasto-tilassa korkeintaan 2 viikkoa. Mikäli löytötavaran arvo on vähemmän kuin 20€, se voidaan 2 viikon jälkeen hävittää. Jos löytötavara on arvokkaampi tai esim. henkilökortti, ajokortti, avain, se toimitetaan Nurmijärven poliisiasemalle.

Monikkosalin katsomo

Monikkosalin sisäänkäynnit ja parkkialue