Tapahtumat ja lipunmyynti

Kevät 2019

 

 

 

To 23.5. klo 19
La Primavera – perinteinen kevätkonsertti
NUMON orkesterit & päättötodistuksen ja stipendien saajat esiintyvät . Konsertin kesto 1h.
Vapaa pääsy
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

 

Syksy 2019

To 3.10. klo 19
Anneli Sari
Anneli Sari tuo Monikkosalin estraadille monipuolisen upean viihdekonserttin. Ohjelmistossa on ranskalaisia, slaavilaista, kotimaisia  ja Annelin ikivihreitä. Voimakkaalla tulkinnalla ja ammattitaidolla hän sytyttää yleisön ja tempaa kuulijan tunnelmoimaan romantiikan maailmaan. Tule viettämään unohtumaton ilta.
LIPUT alk. 25,50€ + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste 

Järj. Bravotuotanto

 

Pe 25.10. klo 19
Sydän puhdasta kultaa
Naurunpaikkoja pursuava, uusi musiikkikomedia! Värikkäät ja ainutkertaiset Rauni Jako-Vako (siivooja), Kari Siilaspää (julkkisartisti) ja Aimo Näkäräinen (raivoraitis vanhapoika) kohtaavat päihdekuntoutuskeskus Lähteensilmässä! Raunina Piia Kolima, joka ihastutti Voice of Finlandissa 2019! Varaa nenäliinoja mukaan, koska lupaamme makeiden naurujen lisäksi myös liikutuksen kyyneliä! Kesto 1 h 50 min sis. väliajan.
LIPUT alk. 25,50€ + toimitusmaksu (alk. 1€ www. lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatterituotannot.fi

 

Pe 8.11. klo 19
Kalevauva.fi
Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta, kuten vauva.fi-keskusteluista. Kalevauva.fi on tähän mennessä saavuttanut kappaleillaan yli 2 miljoonaa Spotify-streamia ja 3 miljoonaa Youtube-katselua. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen.
LIPUT 15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

To 5.12. klo 19
Hetki lyö – Kirka musikaali
Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Kesto n. 2 h 50 min sis. väliajan.
LIPUT alk. 27,50€ + toimitusmaksu (alk. 1€, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen Musiikkiteatteri