Tapahtumat ja lipunmyynti

Syksy 2019

 

Ti 10.12. klo 19
Impivaaran joulu
Koko perheen joulujuhla. Mukana mm. Teatteri Pikku Kivi ja Kivi-juhlien näyttelijöitä. Liput 5€/10€ ovelta.
Järj. Nurmijärven Kivi-juhlat ry

 

 

La 14.12. klo 18
Omat jutut & Rakkaudesta tanssiin
Tanssiopiston oppilaskoreografioiden ilta. Näyttämöllä nähdään nuoria koreografeja ja tanssin talentteja. Mukana muun muassa Nurmijärven tanssiopiston syksyn päättötyöt. Kesto n. 2 h sis väliajan. Liput 13e /9,50e (alle 16v) + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

Ma 16.12. klo 19
Riemukas joulukonsertti
Tervetuloa nauttimaan jouluisasta musiikista Nurmijärven musiikkiopiston perinteiseen lukukauden päätöskonserttiin!
Vapaa pääsy
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

 

Ke 18.12. klo 19
Fork – So… This is Christmas? LOPPUUNMYYTY
Forkin joulushowta on esitetty loppuunmyydyille katsomoille ympäri koko maata. Tässä huumorintäyteisessä illassa on luvassa Forkin taattua biletystä, mutta myös häpeämätöntä hartautta. Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Forkin joulukonsertti livenä, sillä maailmalla menestynyt lauluyhtye on ilmoittanut lopettavansa uransa toukokuussa 2020. Kesto n. 2 h 20 min, sis. väliajan.
LIPUT 45/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Lipunmyynti

Monikkosalin maksullisten tapahtumien lipunmyynti on pääsääntöisesti Lippupisteessä. Lipun hintaan tulee lisäksi toimitusmaksu alkaen 1 € www.lippu.fi.

Monikon kahvion yhteydessä toimiva Lippupisteen lipunmyyntipiste on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-16. Poikkeuksia aukioloissa tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, tavallisimmat pankkikortit ja Smartum saldo kulttuurietu.

Kuljetukset syksyn 2019 tapahtumiin

Korsisaari järjestää kuljetuksen Rajamäeltä ja Nurmijärveltä muutamiin Monikkosalissa järjestettäviin tapahtumiin. Kuljetuksen edestakainen hinta on 8 euroa, matkalippuina käyvät myös kaikki Korsisaaren joukkoliikenteen liput. Linja-auto kulkee Korsisaaren vuoron 56 reittiä pitkin. Kirkonkylän linja-autoaseman jälkeen bussi jatkaa Perttulantien kautta Klaukkalaan. Linja-auto pysähtyy tarvittaessa kaikilla reitin varrella olevilla pysäkeillä. Tapahtumien jälkeen bussi palaa samaa reittiä takaisin. Linjakilvessä lukee Monikko.

Lähtö on Rajamäeltä aina 1 h ennen esityksen alkua, 45 min ennen Nurmijärveltä ja linja-auto saapuu Monikkoon n 25 min ennen esityksen alkua. Paluu alkaa 30 min esityksen jälkeen.

Tapahtuman kohdalla on maininta kuljetuksesta.

 

Aulagalleria

20.11. – 12.12.2019
Nurmijärven Kuvataidekoulu: Kuvataidekoulun työpajojen teemanäyttely

  1. Nykyajan veljeksiä. Nurmijärven ja Rajamäen työpajat
    Opettaja Laura Pohjonen: ”Meillä katsottiin seitsemän veljestä elokuva ja eriteltiin eri veljien luonteenpiirteitä. Veljekset siirrettiin nykyaikaan (saivat olla siskojakin) ja heistä tehtiin akryylimaalaukset pleksille tai paperille. ”
  1. 7 kangaskassia, kuivaneula ja maalaus kangasvärein. Klaukkalan työpaja.
    Opettaja Laura Nikola: ”Tutustuimme Jukolan veljesten persooniin. Kukin valitsi itselleen yhden veljistä ja toteutti sen kuivaneulatekniikalla kangaskassiin. Kassi koristeltiin vielä maalaamalla valitus veljeksen persoona tai tyyliä ilmentäviä kuvioita kangasväreillä.”
  1. Seitsemän veljeksen kylä, sekatekniikka. Klaukkalan P2.
    Opettaja Riitta Rantatalo: ”Minun ryhmäni on tehnyt seitsemän veljeksen kylää luonnon materiaaleista ja erilaisista savista. Ennen työhön ryhtymistä tutustuttiin suomalaiseen rakennusperinteeseen ja perheiden elämään 1800-luvun kyläyhteisöissä.”

 

Kevät 2020

 

Su 9.2. klo 16
Musiikkikoulu Tiluliin Talvikarkelot
Esiintyjinä Tiluliin oppilaat, Tilulii House Band ja Lumikuningatar. Liput lapset 5€, aikuiset 10€. Lippuvaraukset terhi.tilulii@gmail.com viikosta 2 alkaen. Oppilasperheitä tiedotetaan vapaalipuista. www.tilulii.com
Järj. Musiikkikoulu Tilulii

 

 

To 13.2. klo 19
SYLVI JA HURU-UKOT
Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria vanhainkotikomediassa. Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella – ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneitten vuosien suurimmat hitit. Tervetuloa Eeron, Kaukon ja Sylvin seuraan! Kesto n 1 h 45 min sis. väliajan.
LIPUT 27,50€ / 25,50€  + toimitusmaksu (alk. 1€, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatterituotannot

 

La 18.4. klo 19
Golden Abba Show
Koe Abban tarina uudelleen! Upeat laulajat, tanssijat ja huippuorkesteri saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat pääsevät keskelle Abba-huumaa. Abba-nelikkona nähdään upea kaarti:  Siru Airistola (Voice of Finland- voittaja), musikaalitähti Reeta Vestman, tangokuningas Marko Lämsä ja Olli KärkiEsityksen kesto väliaikoineen n. 2 tuntia 30 minuuttia.
LIPUT 26/36/40 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen musiikkiteatteri

 

La 16.5. klo 19
Dave Lindholm Lights
Dave Lindholm Lights aloittaa keikkailun vuonna 2020 keväällä. Bändin tarkoituksena on olla juureva ja persoonallinen blues-bändi, jonka monipuolinen ohjelmisto saa kuuntelevan yleisön myös joraamaan! Juurevan soundin kulmakiviä tulevana kesänä ovat Daven lisäksi useista eri kokoonpanoista tutuksi tulleet soittajat, kitaristi Tommi Laine, rumpali Juppo Paavola sekä jo SF-Bluesistakin tuttu basisti Mikko Löytty.
Liput tulevat piakkoin myyntiin.
Järj. Dex Viihde Oy