Tapahtumat ja lipunmyynti

Syksy 2019

 

 

Su 22.9. klo 14
Näppärikurssin päätöskonsertti
Näppäriaatteen mukaan musisoimisen tulisi olla luonteva osa ihmisten arkea ja kanssakäymistä ja näppäripedagogiikan keskeisiin ajatuksiin kuuluu, että harrastuspohjaa laajentamalla tuodaan hyvä ja laajakatseinen musiikkisuhde kaikkien ulottuville estämättä kuitenkaan lahjakkuuksien esille tuloa. Kurssilla opettajat ovat Kaustisen Kansanmusiikki-instituutista. Kesto n. 1 h. Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10€.
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

Pe 27.9. klo 19
Syksy soi! -festivaali: Virtuaaliurut soi!
Urkutaiteilija Pétur Sakari
Improvisoitua musiikkia Buster Keatonin legendaarisiin mykkäelokuviin & urkumusiikkiklassikkoja virtuaaliuruilla soitettuna. Pétur Sakari (s.1992) on Pohjois-Euroopan johtavia konserttiurkureita, jonka rajoja rikkova ja luova urkutaide puhuttelee niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin suuryleisöjä. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT alk. 28/24 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste

Järj. Nurmijärven Musikantit ry

 

La 28.9. klo 19
Syksy soi! -festivaali: LUONTO SOI!
Syksy Soi! -muusikot esittävät paikallisvaikutteisessa ja luontoaiheisessa konsertissa Richard Straussin, Bernhard Henrik Crusellin, Franz Schubertin ja Astor Piazzollan kamarimusiikkia sekä nurmijärveläisen Panu Aaltion konserttia varten sovitettua musiikkia suuren suosion saavuttaneista elokuvista Metsän tarina ja Järven tarina. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT alk. 28/24 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste

Järj. Nurmijärven Musikantit ry

 

Su 29.9. klo 15
Syksy soi! -festivaali: Ooppera soikoon!
Kansallisoopperan Kuoro ry:n oopperalaulajien konserttiensemble
Syksy Soi!:n päättävässä konsertissa esiintyvät maamme ykkösnäyttämöltä tutut oopperamusiikin ammattilaiset. Luvassa on sykähdyttäviä ja suloisia säveliä, kun Kansallisoopperan oopperalaulajat esittävät ensemble- ja kuorokohtauksia muun muassa Georges Bizet’n, Giacomo Puccinin ja Giuseppe Verdin säveltämistä maailmankuuluista oopperoista. Konsertti on juonnettu ja sopii loistavasti myös oopperamusiikin ensikertalaisille. Juontajana toimii oopperalaulaja Maria Mannermaa. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT alk. 28/24 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste

Järj. Nurmijärven Musikantit ry

 

To 3.10. klo 19
Anneli Sari
Anneli Sari tuo Monikkosalin estradille monipuolisen upean viihdekonsertin. Ohjelmistossa on ranskalaisia, slaavilaista, kotimaisia  ja Annelin ikivihreitä. Voimakkaalla tulkinnalla ja ammattitaidolla hän sytyttää yleisön ja tempaa kuulijan tunnelmoimaan romantiikan maailmaan. Tule viettämään unohtumaton ilta. Kesto n. 2h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT alk. 25,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste 

Järj. Bravo tuotanto

 

Su 6.10. klo 10.30-13.30
Klaukkalan perinteinen lastentarvikekirppis
Lastenvaatteet koon mukaisesti lajiteltuna (50-160cm), kenkiä, urheiluvälineitä, lastenvaunuja/rattaita, äitiysvaatteita, vauvan tarvikkeita, kirjoja, leluja ym. Maksu käteisellä yhteiskassaan. Toivomme omien kestokassien käyttöä. Kahviossa tuoreita makeita ja suolaisia leivonnaisia. Tervetuloa! Lisätietoja: klaukkalankirppis@gmail.com

 

 

Ma 7.10. klo 18
Ti-Ti Nalle: Raketilla kuuhun! -kiertue
Ti-Ti Nallen ja Riitan uusi, syksyn 2019 konserttikiertue vie meidät tutusta ja turvallisesta Hirsimetsästä aivan uudenlaisiin seikkailuihin, mitä ei ennen ole nalleperheessä koettu! Tämä musiikkiteatterimainen konsertti pitää sisällään lapsiperheille tuttuja Ti-Ti Nallen lauluja, mutta myös ihan uusia kiertueelle tehtyjä kappaleita. Kesto n. 1 h 15 min.
LIPUT 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. ProPromotion Oy

 

To 10.10. klo 19
Aleksis Kiven päivän konsertti: Kaksipa tähteä taivahalla
Konsertissa kuullaan Kaj Chydeniuksen suomalaisiin runoihin säveltämiä lauluja Jussi Chydeniuksen ja Taru Nymanin esittäminä. Säestäjänä toimii säveltäjä Kaj Chydenius. Ohjelmassa on lauluja muun muassa Eino Leinon, Aino Kallaksen ja Lauri Viidan testeistä. Aleksis Kiven tuotannosta on mukana kuusi runoa, joista tunnetuimpia ovat ”Laulu oravasta” ja ”Sydämeni laulu”.  Kesto n. 1 h. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT 18/15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi) 
OSTA LIPPU:
Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Pe 18.10. klo 18
Olen suomalainen – elokuva & tribuuttikonsertti
Kari Tapion elämään perustuva Olen suomalainen -elämäkertaelokuva tulee ensi-iltaan 13.9.2019. Elokuvan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja sen päärooleja näyttelevät Matti Ristinen ja Tiina Lymi. Elokuva kertoo Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran kauniin rakkaustarinan. Teemailta koostuu Olen suomalainen -elokuvasta (kesto 1 h 45 min) sekä juhlakonsertista (kesto 1 h 10 min). Ohjelman kokonaiskesto väliaikoineen on 3 h 15 min. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT 38 €www.ticketmaster.fi
Järj. Kino Events Finland Oy ja J. Jalkanen Oy

 

Pe 25.10. klo 19
Sydän puhdasta kultaa
Naurunpaikkoja pursuava, uusi musiikkikomedia! Värikkäät ja ainutkertaiset Rauni Jako-Vako (siivooja), Kari Siilaspää (julkkisartisti) ja Aimo Näkäräinen (raivoraitis vanhapoika) kohtaavat päihdekuntoutuskeskus Lähteensilmässä! Raunina Piia Kolima, joka ihastutti Voice of Finlandissa 2019! Varaa nenäliinoja mukaan, koska lupaamme makeiden naurujen lisäksi myös liikutuksen kyyneliä! Kesto 1 h 50 min sis. väliajan.
LIPUT alk. 25,50 € + toimitusmaksu (alk. 1€ www. lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatterituotannot.fi

 

La 26.10. klo 19
Vesterinen Yhtyeineen – Faaraoiden aika
Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen yhtyeineen julkaisi keväällä 2019 kuudennen albuminsa ”Faaraoiden aika”. Kymmenhenkiseksi kasvanut bändi juhli albumia keväällä loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla ja lähti sen jälkeen tähänastisen uransa mittavimmalle kiertueelle. Kesto n. 1 h 50 min, sis. väliajan.
LIPUT 23 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi) 
OSTA LIPPU: Lippupiste 

Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Su 27.10. klo 16
Mambo Italiano – italialainen ilta
Tomi Metsäketo, Milana Misic, Amadeus Lundberg
Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan hittejä menneiltä vuosilta tähän päivään. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
Liput 39,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Magnum Live

 

La 2.11. klo 19
Silvennoinen & Hela & Band
Heikki Silvennoisen ja Heikki Helan ilta, jossa mukana Harri Rantanen, basso ja Anssi Nykänen, rummut. Kyseessä vanha kokoonpano jo Kummeli-sarjojen alusta lähtien. Tänään nämä taiturit tekevät illasta ikimuistoisen Helan suomenkielisillä hiteillä, sekä Silvennoisen brittiblues-sävyisillä tulkinnoilla vanhoista klassikoista sekä omista kappaleistaan. Kesto n. 2 h sis. väliajan.
Liput 30,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Dex Viihde Oy

 

Ti 5.11. klo 17-20
Terveydeksi!
Ohjelmassa mm kaksi asiantuntijaluentoa; Verenpaine, ylilääkäri Jyrki Lilleberg ja Uniapnea, ylilääkäri Hanna Tapaninen. Ohjelmassa myös terveysmittauksia ja yhdistysesittelyjä. Tervetuloa viihtymään koko illaksi. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
Järj. Nurmijärven Sydänyhdistys ry, Nurmijärven kunta, Nurmijärven Hengitysyhdistys ja Sydänliitto

 

Pe 8.11. klo 19
Kalevauva.fi
Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta internetin keskustelupalstoilta, kuten vauva.fi-keskusteluista. Kalevauva.fi on tähän mennessä saavuttanut kappaleillaan yli 2 miljoonaa Spotify-streamia ja 3 miljoonaa Youtube-katselua. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen. Kesto n. 1 h 40 min, sis. väliajan.
LIPUT 15/12 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

La 9.11. klo 16
Musiikkikoulu Tiluliin peikkojuhlat
Esiintyjinä Musiikkikoulu Tiluliin oppilaat ja Tilulii House Band. Liput 5€/lapset, 10€/aikuiset, lippuvaraukset vko 42 jälkeen: terhi.tilulii@gmail.com
Oppilasperheitä tiedotetaan vapaalipuista  www.tilulii.com
Järj. Musiikkikoulu Tilulii

 

Pe 15.11. klo 19
Vaimoni on toista maata
Häitä suunnittelevan pariskunnan vieraaksi tulee isännän opiskelukaveri mukanaan uusi tyttöystävä, joka ei puhu mitään. Liekö ulkomaalainen? Vai puhuuko enemmän kuin arvaatkaan? Rakkaus, erilaisuus, herkkäuskoisuus ja ennakkoluulot. Niistä on tehty tämä Gilles Dyrekin hullunhauska komedia, joka taatusti avaa naurun hanat. Sen lisäksi se pistää katsojan miettimään omaa suhtautumistaan erilaisuuteen. Kesto n.1 h 30 min sis. väliajan.
LIPUT 24,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatteri Kvartetti ry

 

Su 17.11. klo 17
Katriina Honkanen & Tulilintu – Rosvoja ja rakkautta
Koskettava konsertti näytelmä ROSVOT -balladi joutomiehistä musiikista ja Katriinan muusta tuotannosta vuosien varrelta. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT 25/22,5 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Meebu

 

 

To 21.11. klo 19
Ali versus Niko
Ali versus Niko on Ali Jahangirin ja Niko Kivelän kokoillan stand up -keikka, jossa pääset todistamaan ainutlaatuisen komediakombon tarinnankerrontaa ja improvisaatiota yleisön kanssa. Koomikot esiintyvät ensimmäisellä puoliskolla kumpikin vuorollaan ja toisella puoliskolla heidät nähdään yhdessä lavalla. Jälkimmäisen puoliskon aikana Niko ja Ali haastavat toisiaan jakamaan noloja tarinoita toisistaan ja irvailevat hyvässä hengessä itselleen sekä yleisölle. Kesto n. 1h 50 min sis. väliajan
LIPUT: 32 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Meebu

 

La 23.11. klo 13
Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri: Tontun puuhat
Tonttulan puuhissa on melkoinen tahti, touhua siivittää musiikin mahti. Laulut ne raikaa ja rytmit kaikaa, täällä on oikeaa joulun taikaa!” Tervetuloa koko perheen voimin leikkimään, laulamaan ja seuraamaan Tonttulan väen iloista menoa. Joulutunnelman lavalle loihtii iki-ihana Satu Sopanen ja vallattomat Tuttiorkesterin tontut. Kesto noin 45 min.
LIPUT 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi) 
OSTA LIPPU:
Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Su 24.11. klo 10-14
Opiston joulumyyjäiset
Myynnissä mm. käsitöitä, puu- ja metallitöitä, tarvikkeita, luutia ja vihtoja, kankaita, lankaa jne. Paikalla on myös kahvio, ja opisto järjestää kaikenlaista ohjelmaa yhteistyökumppaneiden kanssa.
Järj. Nurmijärven Opisto

 

 

La 30.11. klo 19
Glitter & Glam
Aikuisten pikkujoulut. Näyttämöllä loistavat eri tanssilajit streetistä lattareihin. DJ To be or not to be. Rento ja viihdyttävä pikkujoulutapahtuma sopii myös esimerkiksi työporukoille. K-18.
Liput 20 € + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi). Liput tulevat myyntiin 7. lokakuuta. Ennakkomyynti ryhmille 12.8. alkaen. Tiedustelut: reetta.aarre-ahtio@nto.fi
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

 

To 5.12. klo 19
Hetki lyö – Kirka musikaali
Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Kesto n. 2 h 50 min sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT alk. 27,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen Musiikkiteatteri

 

La 14.12. klo 18
Omat jutut & Rakkaudesta tanssiin
Tanssiopiston oppilaskoreografioiden ilta. Näyttämöllä nähdään nuoria koreografeja ja tanssin talentteja. Mukana muun muassa Nurmijärven tanssiopiston syksyn päättötyöt. Kesto n. 2 h sis väliajan. Liput 7 € + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi).  Liput tulevat myyntiin marraskuun aikana.
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

Ke 18.12. klo 19
Fork – So… This is Christmas?
Forkin joulushowta on esitetty loppuunmyydyille katsomoille ympäri koko maata. Tässä huumorintäyteisessä illassa on luvassa Forkin taattua biletystä, mutta myös häpeämätöntä hartautta. Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Forkin joulukonsertti livenä, sillä maailmalla menestynyt lauluyhtye on ilmoittanut lopettavansa uransa toukokuussa 2020. Kesto n. 2 h 20 min, sis. väliajan.
LIPUT 45/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Lipunmyynti

Monikkosalin maksullisten tapahtumien lipunmyynti on pääsääntöisesti Lippupisteessä. Lipun hintaan tulee lisäksi toimitusmaksu alkaen 1 € www.lippu.fi.

Monikon kahvion yhteydessä toimiva Lippupisteen lipunmyyntipiste on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-16. Poikkeuksia aukioloissa tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, tavallisimmat pankkikortit ja Smartum saldo kulttuurietu.

Kuljetukset syksyn 2019 tapahtumiin

Korsisaari järjestää kuljetuksen Rajamäeltä ja Nurmijärveltä muutamiin Monikkosalissa järjestettäviin tapahtumiin. Kuljetuksen edestakainen hinta on 8 euroa, matkalippuina käyvät myös kaikki Korsisaaren joukkoliikenteen liput. Linja-auto kulkee Korsisaaren vuoron 56 reittiä pitkin. Kirkonkylän linja-autoaseman jälkeen bussi jatkaa Perttulantien kautta Klaukkalaan. Linja-auto pysähtyy tarvittaessa kaikilla reitin varrella olevilla pysäkeillä. Tapahtumien jälkeen bussi palaa samaa reittiä takaisin. Linjakilvessä lukee Monikko.

Lähtö on Rajamäeltä aina 1 h ennen esityksen alkua, 45 min ennen Nurmijärveltä ja linja-auto saapuu Monikkoon n 25 min ennen esityksen alkua. Paluu alkaa 30 min esityksen jälkeen.

Tapahtuman kohdalla on maininta kuljetuksesta.