Tapahtumat ja lipunmyynti

Syksy 2019

 

Su 1.9. klo 10 – 15
Vierivä kivi ei sammaloidu
Maksuton liikunnan ja hyvinvoinnin tapahtuma. Paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, mm muistijooga-tuokio, kehonkoostumusmittauksia, ulkoliikuntalaitteiden käyttöopastusta, iltapäivätanssit solistina tangokuningatarfinalisti Raisa Laine, lava- ja senioritanssiopetusta ja uusi riksataksi. Samalla kunnan liikuntapalvelut ja Nurmijärven Opisto esittelevät syksyn tarjontaa. Mukana myös yhdistykset ja järjestöt.
Vapaa pääsy.
Järj. Nurmijärven Opisto ja Nurmijärven kunnan liikuntapalvelut

La 7.9.2019 klo 13
Monikkopäivä, Eija Ahvo ja loiskis-orkesteri – Uppo-Nallen juhlakonsertti
Elina Karjalaisen luoma Uppo-Nalle viettää synttäreitään. Uppis täyttää jo 42 vuotta! Reeta ja mummo järjestävät Loiskiksen kanssa synttärijuhlat, jossa soivat Uppiksen maailmaa selittävät runot ja Loiskiksen monityyliset sävellykset.
LIPUT 5 € tulevat myyntiin elokuun aikana
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

To 19.9.2019 klo 19
Jukka Kuoppamäki ja Juha Ruusumaa – Elämäni laulut
Jukka Kuoppamäen teokset käsittelevät elämän suuria aiheita. Esimerkiksi Anna mulle tähtitaivas, Satulinna tai Sininen ja valkoinen ovat jääneet elämään koko kansan lauluiksi. Kuoppamäki on laatinut itselleen sekä muille artisteille noin 1500 kappaletta. Konsertin toisella puoliskolla myös yleisö pääsee osallistumaan konserttiin Kuoppamäen laulattaesa klassikkokappaleitaan yhteislaulun merkeissä.
LIPUT tulevat myyntiin elokuun aikana
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

To 3.10. klo 19
Anneli Sari
Anneli Sari tuo Monikkosalin estraadille monipuolisen upean viihdekonserttin. Ohjelmistossa on ranskalaisia, slaavilaista, kotimaisia  ja Annelin ikivihreitä. Voimakkaalla tulkinnalla ja ammattitaidolla hän sytyttää yleisön ja tempaa kuulijan tunnelmoimaan romantiikan maailmaan. Tule viettämään unohtumaton ilta.
LIPUT alk. 25,50€ + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste 

Järj. Bravotuotanto

To 10.10. klo 19
Aleksis Kiven päivän konsertti – Kaksipa tähteä taivahalla
Konsertissa kuullaan Kaj Chydeniuksen suomalaisiin runoihin säveltämiä lauluja Jussi Chydeniuksen ja Taru Nymanin esittäminä. Säestäjänä toimii säveltäjä Kaj Chydenius. Ohjelmassa on lauluja muun muassa Leinon, Kallaksen ja Viidan testeistä. Aleksis Kiven tuotannosta on mukana kuusi runoa, tunnetuimpina Laulu orvasta ja sydämen laulu.
LIPUT tulevat myyntiin elokuun aikana
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

Pe 25.10. klo 19
Sydän puhdasta kultaa
Naurunpaikkoja pursuava, uusi musiikkikomedia! Värikkäät ja ainutkertaiset Rauni Jako-Vako (siivooja), Kari Siilaspää (julkkisartisti) ja Aimo Näkäräinen (raivoraitis vanhapoika) kohtaavat päihdekuntoutuskeskus Lähteensilmässä! Raunina Piia Kolima, joka ihastutti Voice of Finlandissa 2019! Varaa nenäliinoja mukaan, koska lupaamme makeiden naurujen lisäksi myös liikutuksen kyyneliä! Kesto 1 h 50 min sis. väliajan.
LIPUT alk. 25,50€ + toimitusmaksu (alk. 1€ www. lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatterituotannot.fi

La 26.10. klo 19
Vesterinen yhtyeineen – Faaraoiden aika
Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen yhtyeineen julkaisi keväällä 2019 kuudennen albuminsa Faaraoiden aika. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle ”kylähullulle”, joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä. Loppuumyydyltä Tavastialta alkanut konserttikiertue oli menestys. Kiertue saa nyt syksyllä jatkoa.
LIPUT tulevat myyntiin elokuun aikana
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

Pe 8.11. klo 19
Kalevauva.fi
Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta, kuten vauva.fi-keskusteluista. Kalevauva.fi on tähän mennessä saavuttanut kappaleillaan yli 2 miljoonaa Spotify-streamia ja 3 miljoonaa Youtube-katselua. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen.
LIPUT 15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

La 23.11. klo 13
Satu Sopanen ja tuttiorkesteri – Tontun puuhat!
Tonttulan puuhissa on melkoinen tahti, touhua siivittää musiikin mahti. Laulut ne raikaa ja rytmit kaikaa, täällä on oikeaa joulun taikaa! Tervetuloa koko perheen voimin leikkimään, laulamaan ja seuraamaan Tonttulan väen iloista menoa. Joulutunnelman lavalle loihtii iki-ihana Satu Sopanen ja vallattomat tuttiorkesterin tontut. Kesto n. 45 min.
LIPUT tulevat myyntiin elokuun aikana
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

To 5.12. klo 19
Hetki lyö – Kirka musikaali
Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Kesto n. 2 h 50 min sis. väliajan.
LIPUT alk. 27,50€ + toimitusmaksu (alk. 1€, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen Musiikkiteatteri

Ke 18.12. klo 19
Fork – So… This is Christmas?
Forkin joulushowta on esitetty loppuunmyydyille katsomoille ympäri koko maata. Tässä huumorintäyteisessä illassa on luvassa Forkin taattua biletystä, mutta myös häpeämätöntä hartautta. Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Forkin joulukonsertti livenä, sillä maailmalla menestynyt lauluyhtye on ilmoittanut lopettavansa uransa toukokuussa 2020.
LIPUT 45 € tulevat myyntiin elokuun aikana
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut