Tapahtumat ja lipunmyynti

Syksy 2019

 

 

To 21.11. klo 19
Ali versus Niko
Ali versus Niko on Ali Jahangirin ja Niko Kivelän kokoillan stand up -keikka, jossa pääset todistamaan ainutlaatuisen komediakombon tarinnankerrontaa ja improvisaatiota yleisön kanssa. Koomikot esiintyvät ensimmäisellä puoliskolla kumpikin vuorollaan ja toisella puoliskolla heidät nähdään yhdessä lavalla. Jälkimmäisen puoliskon aikana Niko ja Ali haastavat toisiaan jakamaan noloja tarinoita toisistaan ja irvailevat hyvässä hengessä itselleen sekä yleisölle. Kesto n. 1h 50 min sis. väliajan
LIPUT: 32 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Meebu

 

Pe 22.11. klo 18
Muskarikonsertti
Esiintymässä Numon muskarilaiset, valmennusryhmiä ja lapsikuoro Visertäjät. 
Kesto n 1h. Vapaa pääsy.
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

 

La 23.11. klo 13
Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri: Tontun puuhat
Tonttulan puuhissa on melkoinen tahti, touhua siivittää musiikin mahti. Laulut ne raikaa ja rytmit kaikaa, täällä on oikeaa joulun taikaa!” Tervetuloa koko perheen voimin leikkimään, laulamaan ja seuraamaan Tonttulan väen iloista menoa. Joulutunnelman lavalle loihtii iki-ihana Satu Sopanen ja vallattomat Tuttiorkesterin tontut. Kesto noin 45 min.
LIPUT 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi) 
OSTA LIPPU:
Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Su 24.11. klo 10-14
Opiston joulumyyjäiset
Myynnissä mm. käsitöitä, puu- ja metallitöitä, tarvikkeita, luutia ja vihtoja, kankaita, lankaa jne. Paikalla on myös kahvio, ja opisto järjestää kaikenlaista ohjelmaa yhteistyökumppaneiden kanssa.
Järj. Nurmijärven Opisto

 

 

Ti 26.11. klo 13-15
Yhteislaulua ja tanssit
Yhteislaulua Monikossa Johanna Kivelän johdolla (laulu ja piano). Tanssilattia on myös vapaa ja sinulla on mahdollisuus osallistua bingoon. Kahvio Monikon Mustikasta pulla & kahvi 4€. Tule viihtymään ja kertomaan meille toivomuksia Monikon tarjonnasta. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

 

La 30.11. klo 19
Glitter & Glam
Aikuisten pikkujoulut. Näyttämöllä loistavat eri tanssilajit streetistä lattareihin. DJ To be or not to be. Rento ja viihdyttävä pikkujoulutapahtuma sopii myös esimerkiksi työporukoille. K-18.
Liput 20 € + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi).  Ennakkomyynti ryhmille 12.8. alkaen. Tiedustelut: reetta.aarre-ahtio@nto.fi
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

Ke 4.12. klo 17.30
Aulakonsertti
Vapaa pääsy.
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

 

To 5.12. klo 19
Hetki lyö – Kirka musikaali
Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Kesto n. 2 h 50 min sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT 27,50-39,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen Musiikkiteatteri

 

La 7.12. klo 15
Suomalaisen musiikin konsertti
Kesto n 1h 10min. Vapaa pääsy
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

 

Ti 10.12. klo 19
Impivaaran joulu
Koko perheen joulujuhla. Mukana mm. Teatteri Pikku Kivi ja Kivi-juhlien näyttelijöitä. Liput 5€/10€ ovelta.
Järj. Nurmijärven Kivi-juhlat ry

 

 

La 14.12. klo 18
Omat jutut & Rakkaudesta tanssiin
Tanssiopiston oppilaskoreografioiden ilta. Näyttämöllä nähdään nuoria koreografeja ja tanssin talentteja. Mukana muun muassa Nurmijärven tanssiopiston syksyn päättötyöt. Kesto n. 2 h sis väliajan. Liput 13e /9,50e (alle 16v) + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

Ma 16.12. klo 19
Riemukas joulukonsertti
Vapaa pääsy
Järj. Nurmijärven musiikkiopisto

 

 

Ke 18.12. klo 19
Fork – So… This is Christmas?
Forkin joulushowta on esitetty loppuunmyydyille katsomoille ympäri koko maata. Tässä huumorintäyteisessä illassa on luvassa Forkin taattua biletystä, mutta myös häpeämätöntä hartautta. Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Forkin joulukonsertti livenä, sillä maailmalla menestynyt lauluyhtye on ilmoittanut lopettavansa uransa toukokuussa 2020. Kesto n. 2 h 20 min, sis. väliajan.
LIPUT 45/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Lipunmyynti

Monikkosalin maksullisten tapahtumien lipunmyynti on pääsääntöisesti Lippupisteessä. Lipun hintaan tulee lisäksi toimitusmaksu alkaen 1 € www.lippu.fi.

Monikon kahvion yhteydessä toimiva Lippupisteen lipunmyyntipiste on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-16. Poikkeuksia aukioloissa tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, tavallisimmat pankkikortit ja Smartum saldo kulttuurietu.

Kuljetukset syksyn 2019 tapahtumiin

Korsisaari järjestää kuljetuksen Rajamäeltä ja Nurmijärveltä muutamiin Monikkosalissa järjestettäviin tapahtumiin. Kuljetuksen edestakainen hinta on 8 euroa, matkalippuina käyvät myös kaikki Korsisaaren joukkoliikenteen liput. Linja-auto kulkee Korsisaaren vuoron 56 reittiä pitkin. Kirkonkylän linja-autoaseman jälkeen bussi jatkaa Perttulantien kautta Klaukkalaan. Linja-auto pysähtyy tarvittaessa kaikilla reitin varrella olevilla pysäkeillä. Tapahtumien jälkeen bussi palaa samaa reittiä takaisin. Linjakilvessä lukee Monikko.

Lähtö on Rajamäeltä aina 1 h ennen esityksen alkua, 45 min ennen Nurmijärveltä ja linja-auto saapuu Monikkoon n 25 min ennen esityksen alkua. Paluu alkaa 30 min esityksen jälkeen.

Tapahtuman kohdalla on maininta kuljetuksesta.

 

Aulagalleria

20.11. – 12.12.2019
Nurmijärven Kuvataidekoulu: Kuvataidekoulun työpajojen teemanäyttely

  1. Nykyajan veljeksiä. Nurmijärven ja Rajamäen työpajat
    Opettaja Laura Pohjonen: ”Meillä katsottiin seitsemän veljestä elokuva ja eriteltiin eri veljien luonteenpiirteitä. Veljekset siirrettiin nykyaikaan (saivat olla siskojakin) ja heistä tehtiin akryylimaalaukset pleksille tai paperille. ”
  1. 7 kangaskassia, kuivaneula ja maalaus kangasvärein. Klaukkalan työpaja.
    Opettaja Laura Nikola: ”Tutustuimme Jukolan veljesten persooniin. Kukin valitsi itselleen yhden veljistä ja toteutti sen kuivaneulatekniikalla kangaskassiin. Kassi koristeltiin vielä maalaamalla valitus veljeksen persoona tai tyyliä ilmentäviä kuvioita kangasväreillä.”
  1. Seitsemän veljeksen kylä, sekatekniikka. Klaukkalan P2.
    Opettaja Riitta Rantatalo: ”Minun ryhmäni on tehnyt seitsemän veljeksen kylää luonnon materiaaleista ja erilaisista savista. Ennen työhön ryhtymistä tutustuttiin suomalaiseen rakennusperinteeseen ja perheiden elämään 1800-luvun kyläyhteisöissä.”

 

Kevät 2020

 

Su 9.2. klo 16
Musiikkikoulu Tiluliin Talvikarkelot
Esiintyjinä Tiluliin oppilaat, Tilulii House Band ja Lumikuningatar. Liput lapset 5€, aikuiset 10€. Lippuvaraukset terhi.tilulii@gmail.com viikosta 2 alkaen. Oppilasperheitä tiedotetaan vapaalipuista. www.tilulii.com
Järj. Musiikkikoulu Tilulii

 

 

To 13.2. klo 19
SYLVI JA HURU-UKOT
Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria vanhainkotikomediassa. Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella – ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneitten vuosien suurimmat hitit. Tervetuloa Eeron, Kaukon ja Sylvin seuraan! Kesto n 1 h 45 min sis. väliajan.
LIPUT 27,50€ / 25,50€  + toimitusmaksu (alk. 1€, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatterituotannot

 

La 18.4. klo 19
Golden Abba Show
Koe Abban tarina uudelleen! Upeat laulajat, tanssijat ja huippuorkesteri saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat pääsevät keskelle Abba-huumaa. Abba-nelikkona nähdään upea kaarti:  Siru Airistola (Voice of Finland- voittaja), musikaalitähti Reeta Vestman, tangokuningas Marko Lämsä ja Olli KärkiEsityksen kesto väliaikoineen n. 2 tuntia 30 minuuttia.
LIPUT 26/36/40 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen musiikkiteatteri