Tapahtumat ja lipunmyynti

Syksy 2019

 

Pe 18.10. klo 18
Olen suomalainen – elokuva & tribuuttikonsertti – PERUTTU – siirtyy Kino Juhaan
Tapahtuma on peruttu. Järjestäjä pahoittelee syvästi asiakkaalle tämän vuoksi koituvaa haittaa.
Järj. Kino Events Finland Oy ja J. Jalkanen Oy

 

Pe 25.10. klo 19
Sydän puhdasta kultaa
Naurunpaikkoja pursuava, uusi musiikkikomedia! Värikkäät ja ainutkertaiset Rauni Jako-Vako (siivooja), Kari Siilaspää (julkkisartisti) ja Aimo Näkäräinen (raivoraitis vanhapoika) kohtaavat päihdekuntoutuskeskus Lähteensilmässä! Raunina Piia Kolima, joka ihastutti Voice of Finlandissa 2019! Varaa nenäliinoja mukaan, koska lupaamme makeiden naurujen lisäksi myös liikutuksen kyyneliä! Kesto 2 h 10 min sis. väliajan.
LIPUT alk. 25,50 € + toimitusmaksu (alk. 1€ www. lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatterituotannot.fi

 

La 26.10. klo 19
Vesterinen Yhtyeineen – Faaraoiden aika
Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen yhtyeineen julkaisi keväällä 2019 kuudennen albuminsa ”Faaraoiden aika”. Kymmenhenkiseksi kasvanut bändi juhli albumia keväällä loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla ja lähti sen jälkeen tähänastisen uransa mittavimmalle kiertueelle. Kesto n. 1 h 50 min, sis. väliajan.
LIPUT 23 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi) 
OSTA LIPPU: Lippupiste 

Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Su 27.10. klo 16
Mambo Italiano – italialainen ilta
Tomi Metsäketo, Milana Misic, Amadeus Lundberg
Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan hittejä menneiltä vuosilta tähän päivään. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
Liput 39,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Magnum Live

 

La 2.11. klo 19
Silvennoinen & Hela & Band
Heikki Silvennoisen ja Heikki Helan ilta, jossa mukana Harri Rantanen, basso ja Anssi Nykänen, rummut. Kyseessä vanha kokoonpano jo Kummeli-sarjojen alusta lähtien. Tänään nämä taiturit tekevät illasta ikimuistoisen Helan suomenkielisillä hiteillä, sekä Silvennoisen brittiblues-sävyisillä tulkinnoilla vanhoista klassikoista sekä omista kappaleistaan. Kesto n. 2 h sis. väliajan.
Liput 30,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Dex Viihde Oy

 

Ti 5.11. klo 17-20
Terveydeksi!
Ohjelmassa mm kaksi asiantuntijaluentoa; Verenpaine, ylilääkäri Jyrki Lilleberg ja Uniapnea, ylilääkäri Hanna Tapaninen. Ohjelmassa myös terveysmittauksia ja yhdistysesittelyjä. Tervetuloa viihtymään koko illaksi. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
Järj. Nurmijärven Sydänyhdistys ry, Nurmijärven kunta, Nurmijärven Hengitysyhdistys ja Sydänliitto

 

Pe 8.11. klo 19
Kalevauva.fi
Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta internetin keskustelupalstoilta, kuten vauva.fi-keskusteluista. Kalevauva.fi on tähän mennessä saavuttanut kappaleillaan yli 2 miljoonaa Spotify-streamia ja 3 miljoonaa Youtube-katselua. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen. Kesto n. 1 h 40 min, sis. väliajan.
LIPUT 15/12 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

La 9.11. klo 16
Musiikkikoulu Tiluliin peikkojuhlat
Esiintyjinä Musiikkikoulu Tiluliin oppilaat ja Tilulii House Band. Liput 5€/lapset, 10€/aikuiset, lippuvaraukset vko 42 jälkeen: terhi.tilulii@gmail.com
Oppilasperheitä tiedotetaan vapaalipuista  www.tilulii.com
Järj. Musiikkikoulu Tilulii

 

 

Ti 12.11. klo 13-15
Yhteislaulua ja tanssit
Yhteislaulua Monikossa Johanna Kivelän johdolla (laulu ja piano). Tanssilattia on myös vapaa ja sinulla on mahdollisuus osallistua bingoon. Kahvio Monikon Mustikasta pulla & kahvi 4€. Tule viihtymään ja kertomaan meille toivomuksia Monikon tarjonnasta. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

 

Pe 15.11. klo 19
Vaimoni on toista maata
Häitä suunnittelevan pariskunnan vieraaksi tulee isännän opiskelukaveri mukanaan uusi tyttöystävä, joka ei puhu mitään. Liekö ulkomaalainen? Vai puhuuko enemmän kuin arvaatkaan? Rakkaus, erilaisuus, herkkäuskoisuus ja ennakkoluulot. Niistä on tehty tämä Gilles Dyrekin hullunhauska komedia, joka taatusti avaa naurun hanat. Sen lisäksi se pistää katsojan miettimään omaa suhtautumistaan erilaisuuteen. Kesto n.1 h 30 min sis. väliajan.
LIPUT 24,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Teatteri Kvartetti ry

 

Su 17.11. klo 17
Katriina Honkanen & Tulilintu – Rosvoja ja rakkautta
Koskettava konsertti näytelmä ROSVOT -balladi joutomiehistä musiikista ja Katriinan muusta tuotannosta vuosien varrelta. Kesto n. 2 h sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT 25/22,5 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Meebu

 

 

To 21.11. klo 19
Ali versus Niko
Ali versus Niko on Ali Jahangirin ja Niko Kivelän kokoillan stand up -keikka, jossa pääset todistamaan ainutlaatuisen komediakombon tarinnankerrontaa ja improvisaatiota yleisön kanssa. Koomikot esiintyvät ensimmäisellä puoliskolla kumpikin vuorollaan ja toisella puoliskolla heidät nähdään yhdessä lavalla. Jälkimmäisen puoliskon aikana Niko ja Ali haastavat toisiaan jakamaan noloja tarinoita toisistaan ja irvailevat hyvässä hengessä itselleen sekä yleisölle. Kesto n. 1h 50 min sis. väliajan
LIPUT: 32 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Meebu

 

La 23.11. klo 13
Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri: Tontun puuhat
Tonttulan puuhissa on melkoinen tahti, touhua siivittää musiikin mahti. Laulut ne raikaa ja rytmit kaikaa, täällä on oikeaa joulun taikaa!” Tervetuloa koko perheen voimin leikkimään, laulamaan ja seuraamaan Tonttulan väen iloista menoa. Joulutunnelman lavalle loihtii iki-ihana Satu Sopanen ja vallattomat Tuttiorkesterin tontut. Kesto noin 45 min.
LIPUT 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi) 
OSTA LIPPU:
Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Su 24.11. klo 10-14
Opiston joulumyyjäiset
Myynnissä mm. käsitöitä, puu- ja metallitöitä, tarvikkeita, luutia ja vihtoja, kankaita, lankaa jne. Paikalla on myös kahvio, ja opisto järjestää kaikenlaista ohjelmaa yhteistyökumppaneiden kanssa.
Järj. Nurmijärven Opisto

 

 

Ti 26.11. klo 13-15
Yhteislaulua ja tanssit
Yhteislaulua Monikossa Johanna Kivelän johdolla (laulu ja piano). Tanssilattia on myös vapaa ja sinulla on mahdollisuus osallistua bingoon. Kahvio Monikon Mustikasta pulla & kahvi 4€. Tule viihtymään ja kertomaan meille toivomuksia Monikon tarjonnasta. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

 

La 30.11. klo 19
Glitter & Glam
Aikuisten pikkujoulut. Näyttämöllä loistavat eri tanssilajit streetistä lattareihin. DJ To be or not to be. Rento ja viihdyttävä pikkujoulutapahtuma sopii myös esimerkiksi työporukoille. K-18.
Liput 20 € + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi).  Ennakkomyynti ryhmille 12.8. alkaen. Tiedustelut: reetta.aarre-ahtio@nto.fi
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

 

To 5.12. klo 19
Hetki lyö – Kirka musikaali
Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Kesto n. 2 h 50 min sis. väliajan. Korsisaaren kuljetus tapahtumaan.
LIPUT 27,50-39,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Suomen Musiikkiteatteri

 

Ti 10.12. klo 19
Impivaaran joulu
Koko perheen joulujuhla. Mukana mm. Teatteri Pikku Kivi ja Kivi-juhlien näyttelijöitä. Liput 5€/10€ ovelta.
Järj. Nurmijärven Kivi-juhlat ry

 

 

La 14.12. klo 18
Omat jutut & Rakkaudesta tanssiin
Tanssiopiston oppilaskoreografioiden ilta. Näyttämöllä nähdään nuoria koreografeja ja tanssin talentteja. Mukana muun muassa Nurmijärven tanssiopiston syksyn päättötyöt. Kesto n. 2 h sis väliajan. Liput 7 € + toimitusmaksu (alk.1 € www.lippu.fi).  Liput tulevat myyntiin marraskuun aikana.
Järj. Nurmijärven tanssiopisto

 

Ke 18.12. klo 19
Fork – So… This is Christmas?
Forkin joulushowta on esitetty loppuunmyydyille katsomoille ympäri koko maata. Tässä huumorintäyteisessä illassa on luvassa Forkin taattua biletystä, mutta myös häpeämätöntä hartautta. Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Forkin joulukonsertti livenä, sillä maailmalla menestynyt lauluyhtye on ilmoittanut lopettavansa uransa toukokuussa 2020. Kesto n. 2 h 20 min, sis. väliajan.
LIPUT 45/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, www.lippu.fi)
OSTA LIPPU: Lippupiste
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

 

Lipunmyynti

Monikkosalin maksullisten tapahtumien lipunmyynti on pääsääntöisesti Lippupisteessä. Lipun hintaan tulee lisäksi toimitusmaksu alkaen 1 € www.lippu.fi.

Monikon kahvion yhteydessä toimiva Lippupisteen lipunmyyntipiste on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-16. Poikkeuksia aukioloissa tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, tavallisimmat pankkikortit ja Smartum saldo kulttuurietu.

Kuljetukset syksyn 2019 tapahtumiin

Korsisaari järjestää kuljetuksen Rajamäeltä ja Nurmijärveltä muutamiin Monikkosalissa järjestettäviin tapahtumiin. Kuljetuksen edestakainen hinta on 8 euroa, matkalippuina käyvät myös kaikki Korsisaaren joukkoliikenteen liput. Linja-auto kulkee Korsisaaren vuoron 56 reittiä pitkin. Kirkonkylän linja-autoaseman jälkeen bussi jatkaa Perttulantien kautta Klaukkalaan. Linja-auto pysähtyy tarvittaessa kaikilla reitin varrella olevilla pysäkeillä. Tapahtumien jälkeen bussi palaa samaa reittiä takaisin. Linjakilvessä lukee Monikko.

Lähtö on Rajamäeltä aina 1 h ennen esityksen alkua, 45 min ennen Nurmijärveltä ja linja-auto saapuu Monikkoon n 25 min ennen esityksen alkua. Paluu alkaa 30 min esityksen jälkeen.

Tapahtuman kohdalla on maininta kuljetuksesta.