Tapahtumat ja lipunmyynti

Monikkosali – livetetään yhdessä

 

KEVÄT 2018

 

 

la 17.2. klo 16
Nikke Ankara
Vain elämää ohjelmasta tuttu räppäri. Tämä on hänen vuoden 2018 ainoa ikärajaton keikka Etelä-Suomessa. Ovet auki klo 16, keikka alkaa klo 17. Ennakkoliput 22,50 € sis. palvelumaksun. Ovelta 25 €, jos lippuja on jäljellä.
Järj. Next Level Events Oy
Liput tiketti.fi

 

7.–11.3.
Kaunotar ja Hirviö
Arkadian yhteislyseon taidelinjan opiskelijoiden esitykset. Ensi-ilta 7.3. klo 19, 8.3. klo 10, 9.3. klo 10 ja 19, 10.3. klo 18 ja 11.3. klo 15. Liput 1h ennen näytöksiä ovelta. Varaukset sähköpostilla kanslia@ayl.fi.
Järj. Arkadian yhteislyseo.
Liput 10/15 €

 

to 15.3. klo 19
Jorma Uotinen: EI HUONO Porista – Pariisiin
Esitys kertoo Jorma Uotisen kiehtovasta elämästä, sen eri vaiheista, taipaleen hienoista ja vaikeistakin hetkistä todenmakuisesti. Intensiivisyyttä lisää laulaja-näyttelijä Helena Lindgren ja lopullisen silauksen esitykselle antaa Trio Avec.
Järj. Meebu
Osta lippu

 

la 17.3. klo 18
Rakkaudesta tanssiin
Nurmijärven tanssiopiston upeita päättötyökoreografioita. Mukana myös taidokkaat baletin ja nykytanssin erikoiskoulutusryhmät, sekä street SM -kisaryhmät. Esityksen kesto n. 1,5h. Väliaika.
Järj. Nurmijärven tanssiopisto
Osta lippu

 

la 24.3 klo 14
Tatu ja Patu työn touhussa
Linnateatterin lastennäytelmässä Tatu ja Patu kertovat totuuden työstä ja työnteosta.
Sopii yli 3-vuotiaille.
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut
Osta lippu

 

ke 28.3. klo 19
Riku Niemi Orchestran Tangotentetti solistina Kyösti Mäkimattila
Koko Suomen orkesterina tunnetun Riku Niemi Orchestran Tangotentetti ja Kyösti Mäkimattila esittävät  juhlavien tangojen ja valoisien balladien lisäksi myös valittuja herkkupaloja Mäkimattilan ja RNO:n keväällä julkistettavalta yhteisalbumilta.
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut
Osta lippu

 

la 7.4. klo 15
Pieni eläin – Seela Sella 80 vuotta
Rakastettu näyttelijä juhlii 80-vuotispäiviään monologiteoksella Pieni eläin. Teoksessa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin.
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut
Osta lippu

 

to 19.4. klo 19
Jarkko Tamminen & Rudi Rok VOICES-ilta
Supersuosittu imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen ja äänivirtuoosi beatboxaaja-koomikko Rudi Rok esiintyvät. Luvassa on hauskasti tajunnanräjäyttävä ilta äänien maailmassa, rytmikkäiden beatboxauksien ja ajankohtaisten puhe- ja lauluimitaatioiden parissa.
Järj. Meebu
Osta lippu

 

pe 20.4. klo 19
WERNER BROS.
Jos lavalla on soittimina pyykkilauta, narubasso, pimpparauta ja kazoo, kyseessä on takuuvarmasti skiffle-viihteen kiistaton kotimainen tähtikombo, Werner Bros.!
Werner Bros. Show kumpuaa parhaasta kansainvälisestä ja kotimaisesta viihdeperinteestä sekä särmästä huumorista.
Järj. Meebu
Osta lippu

 

La 21.4. klo 18
Seminaarinmäen mieslaulajat: 20 sinkkua
Konsertissa kuullaan parhaita paloja Seminaarinmäen mieslaulajien viime syksyisen 20 sinkkua -kiertueen ohjelmasta sekä muuta Semmareiden tuotantoa. Semmarit tunnetaan humorististen sanoitustensa ohessa hulvattoman hauskasta lavashowstaan, josta ei puutu vauhtia ja koreografisia käänteitä.
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut
Osta lippu

 

La 28.4. klo 14
Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlakonsertti
Riemukas ja mukaansatempaava koko perheen musiikkiesitys. Mukana syntymäpäivän juhlinnassa ovat Riitan, Ti-Ti Nallen ja konserttiyleisön lisäksi myös muut Hirsimetsän asukkaat.
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut
Osta lippu

 

La 5.5. klo 15
Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!
Piippola-konsertti; Suosittu ja Emma-palkittu Ammuu! laulattaa, leikittää ja naurattaa kaikenikäisiä. Luvassa on perinteisiä lauluja, tuorein ja svengaavin sovituksin. Harjoja ja ämpäreitäkään ei Piippolassa käytetä aivan perinteisiin tarkoituksiin.
Järjestävät Nurmijärven musiikkiopisto ja Nurmijärven Opisto
Osta lippu Liput 10€ +toimitusmaksu alk. 1€. Alle 1v. sylissä maksutta.